Film en fotocamera

Film en fotocamera kopen?

Iedere film en fotocamera aanbieding vind je op Knibble!

Voordelig een product in de categorie film en fotocamera kopen? Kijk eerst op Knibble. Knibble speurt voor jou naar allergoedkoopste producten en de mooiste aanbiedingen in de categorie film en fotocamera. Knibble geeft jou een compleet en betrouwbaar overzicht van alle producten in de categorie film en fotocamera, zoals de exclusieve Sony PXW-FS7M2 Profi voor € 12.500,00 tot de allergoedkoopste Geeek CarCam DVR Recorder HD 720p met nachtzicht voor maar € 27,95. Dagelijks werkt Knibble de producten en prijzen met de allergoedkoopste aanbiedingen van zo goed als alle online shops, zoals de super scherpe aanbieding van Bol.com: een Gopro HERO+ voor maar € 139,00!

Film en fotocamera

Populaire aanbiedingen kopen

50%
€ 278,89
139,-
bij Bol.com
37%
€ 189,-
119,-
bij Kamera Express
40%
€ 99,-
59,-
bij Bol.com

Reviews

Canon XA20
Steadycam mogelijkheid werkt goed. Alles op automatisch werkt best lekker! Het is een sterk apparaat, batterijen gaan lang mee. Zonnekapje is wel raadzaam! SDI uitgang zit op de grotere boer XA25.
- Koen
De informatie op Knibble is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Bekijk onze disclaimer.
Er staan 0 producten klaar in de vergelijktabel.