Dé electronica vergelijker met 90059 producten
Meeste en echte aanbiedingen van 178 webshops
Eerlijk prijsvergelijk van 577325 prijzen
Huishoudelijke apparaten

Huishoudelijke apparaten kopen?

Iedere huishoudelijke apparaten aanbieding vind je op Knibble!

Voordelig een product in de categorie huishoudelijke apparaten kopen? Kijk eerst op Knibble. Knibble speurt voor jou naar zeer afgeprijsde producten en de mooiste aanbiedingen in de categorie huishoudelijke apparaten. Knibble geeft jou een compleet en betrouwbaar overzicht van alle producten in de categorie huishoudelijke apparaten, zoals de zeer kwalitatieve Miele PT 5137 WP ED voor € 4.009,00 tot de zeer afgeprijsde Blaupunkt ISD-MB1 Magneetbevestiging voor voor maar € 4,95. Dagelijks werkt Knibble de producten en prijzen met de zeer afgeprijsde aanbiedingen van alle gewaardeerde webwinkels, zoals de knal-actie van Artencraft.nl: een Whirlpool PACW9COL voor maar € 362,70!

Huishoudelijke apparaten

Dé beste Aanbiedingen van de dag

Iedere dag verzamelt Knibble de beste elektronica aanbiedingen van meer dan 170 webshops. Echte aanbiedingen met uniek hoge kortingen van de populairste elektronicaproducten. Mis ze niet; bekijk alle aanbiedingen van vandaag.
7%
€ 389,-
362,70
bij Artencraft.nl
4%
€ 729,-
699,-
bij Mediamarkt
27%
€ 479,-
349,-
bij Mediamarkt

De laatste Productreviews

Reviews dienen als een handig hulpmiddel bij de zoektocht naar een nieuw elektronicaproduct. Soms is alleen het vergelijken van specificaties en prijzen simpelweg niet genoeg. Gebruikerservaringen van andere klanten kunnen jou dan inzichten brengen die een webshop niet geven. Benieuwd hoe onze klanten het wijde assortiment aan elektronicaproducten ervaren? Lees de laatste productreviews.
JO
Aerian AAC9000W
  • Koelt best goed
  • Luchtafvoerslang schiet uit montageplaat, vast moeten tapen met ducktape
- Jos
AL
Dyson AM07
Hadden hem besteld maar zo lelijke uitvoering met het glimmende zwarte plastiek, mijn Zoon had oudere versie in USA en was mat metallic kleur en is er nu niet meer, deze is alleen in wit of zwart!!…
- Aleida
HY
Smartwares HA701IP
Hieronder onze bevindingen van het Smartwares HA701IP alarmsysteem. Op papier een leuk systeem, en eigenlijk vind je dat na installatie ook nog wel, maar na het een periode in gebruik te hebben komen…
- Hydracontrol
De informatie op Knibble is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Bekijk onze disclaimer.
Doe mee aan ons klant-onderzoek, en maak kans op een Diner Bon! Er staan 0 producten klaar in de vergelijktabel.