Dé electronica vergelijker met producten
Meeste en echte aanbiedingen van webshops
Eerlijk prijsvergelijk van prijzen

Knibble

Knibble

...werpt een transparante blik op prijzen

Knibble toont alleen echte aanbiedingen en geeft inzicht in het prijsverloop van de vaak sterk schommelende elektronicaprijzen

...zoekt altijd naar de laagste prijs

Op Knibble vind je altijd oprecht de laagste prijs doordat het product- en prijsaanbod completer en betrouwbaarder is.

...is 100% oprecht

Knibble is altijd oprecht en streeft naar volledige betrouwbaarheid. Het verzamelde aanbod op Knibble is altijd eerlijk samengebracht.

...werkt helder en eenvoudig

Knibble spreekt graag duidelijke taal. Knibble maakt voor het jou gemakkelijk een ongekend groot aantal producten en prijzen te vergelijken. Met de Knibble score en TrustPilot score maakt Knibble eenvoudig product- en webshopervaringen inzichtelijk.

...is behulpzaam en biedt extra gemak

Knibble biedt jou vele functies die vergelijken gemakkelijk maken. Denk aan de beknibbel-wekker, de keuzehulp, favorietenlijsten, productsuggesties, de vergelijktabel en reviews van gebruikers.

Knibble is jouw beste vriend in jouw zoektocht naar de meest ideale elektronica voor de laagste prijzen

Transparante blik op prijzen

Knibble toont alleen onvervalste aanbiedingen: echte aanbiedingen, waarbij de prijs bij de webshop altijd lager is dan de daarvoor gehanteerde prijs. Naast inzicht in daadwerkelijke aanbiedingen maakt Knibble van ieder product ook het prijsverloop in een prijsgrafiek zichtbaar. Dit biedt jou de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de vaak sterk schommelende prijzen van elektronische producten. Knibble maakt als vergelijker ook de prijzen van zo-goed-als-nieuw-producten inzichtelijk. Zo krijgt de bezoeker een volledig beeld van de elektronicaprijzen in de markt.

Altijd voor jou opzoek naar de laagste prijs

Op Knibble vind je altijd de allerlaagste prijs, omdat bij Knibble het grootste aantal elektronicashops zijn aangesloten. Het is namelijk voor uiteenlopende webwinkels - groot en klein - erg laagdrempelig om zich aan te sluiten bij Knibble. Door de zeer toegankelijke voorwaarden voor webshops vergelijken wij het grootste aanbod elektronicawebwinkels van Nederland. Hierdoor is het product- en prijsaanbod op Knibble completer en betrouwbaarder dan van andere vergelijkingssites. Zo komt altijd de allerlaagste prijs naar boven. Producten met de allerlaagste prijs ooit worden op Knibble aangestipt met een laagste prijs ooit label.

100% oprecht, niet perfect

Knibble streeft continu naar 100% betrouwbaarheid. Daarom speurt Knibble doorlopend online om productinformatie en prijzen up-to-date te houden. Knibble is zich bewust dat de grote hoeveelheid informatie op de website niet perfect is en staat daarom erg open voor reactie van onze gebruikers. Valt je iets op, zie je een verbeterpunt of heb je een idee of tip? Schroom niet en vertel het Knibble.

Voor het hechte, creatieve Knibble-team is het wel aangenaam als er brood op de plank komt. Daarom heeft Knibble met een aantal aangesloten webwinkels affiliatie-afspraken gemaakt. Hierdoor krijgt Knibble van sommige webwinkels een vergoeding als de shop wordt bezocht of wanneer er een aankoop gedaan wordt. Eerlijk vergelijken is van grote betekenis op Knibble: de vergelijkingsresultaten worden nooit beïnvloed door de (affiliatie-) afspraken met webshops.

Heldere en eenvoudige website

Knibble is een vriendelijk ingerichte site, zonder advertenties en banners, en biedt daarom voor bezoekers overzicht in het grote aanbod producten en prijzen van het grote aantal webshops. In de Keuzehulp legt Knibble de meest relevante specificaties van een product helder uit. In combinatie met de filters navigeert Knibble jou gemakkelijk en snel naar het meest ideale product voor de beste prijs. Door de Trustpilot-score bij elke webshop te tonen maakt Knibble online winkelervaringen transparant. De Trustpilot-score is een onafhankelijke waardering van webwinkels, vertaald vanuit ervaringen van gebruikers. Zo weet jij wat voor een klantervaring je van de shop kunt verwachten. De Knibble-score toont bij ieder product de gemiddelde waardering van de ervaringen met het elektronicaproduct. Ook vind je op Knibble handige reviews terug met eerlijke ervaringen van gebruikers met het product.

Bied extra gemak en hulp bij elektronica vergelijken

Naast een heldere navigatie is Knibble voorzien van handige tools die het beknibbelen gemakkelijk maken. De beknibbel-wekker heeft al vele gebruikers voorzien van de scherpst geprijsde elektronica parels zonder dat zij daar veel moeite voor hoefde te doen. Met de beknibbel-wekker kun je een wekker zetten op aanbiedingen, een budget (prijswekker) en gewenste specificaties instellen. Naast de wekker kun je op de website ook gemakkelijk producten vergelijken. Met behulp van de filters op elke productsoortpagina (wasmachine bijvoorbeeld) komen de voor jou meest ideale producten tevoorschijn. Ook worden er bij elk productsuggesties weergeven waardoor je gemakkelijk doorklikt naar vergelijkbare producten. Twijfel je tussen een paar producten? In de vergelijktabel kun je twee of drie producten op gespecificeerd niveau met elkaar vergelijken. Wil jij mooie producten later nog eens bekijken? Zet deze dan op jouw favorietenlijst op Knibble.

Laagste prijs ooit

De allerlaagste prijs ooit wordt op Knibble aangeduid met het ‘laagste prijs ooit’ label. Het label wordt alleen getoond als er nooit eerder een lagere prijs verkregen is onder alle bij Knibble aangesloten aanbieders.

Beknibbel-wekker

Zet een beknibbel-wekker op een product of productgroep en je ontvangt van Knibble een seintje als het product in de aanbieding is of het door jou ingestelde budget heeft bereikt. 

In de wekkermail krijg je alle nieuwe aanbiedingen van het desbetreffende product of productgroep afkomstig van de bij Knibble aangesloten webwinkels. Het is ook mogelijk om een prijs in te stellen, dan ontvang je alleen de aanbiedingen en prijsverlagingen die binnen het ingestelde budget vallen. De beknibbel-wekker ontvang je maximaal één keer per dag. 

Beknibbel-wekker met gewenste specificaties

Bij zowel de prijs- als aanbiedingswekker kun je ook aangeven welke productspecificaties je wenst. Zo krijg je alleen bericht van aanbiedingen en prijsverlagingen van producten met de voor jou relevante specificaties zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen.

Wekkers kun je te allen tijde stopzetten: via de "stop wekkermail" onderaan in iedere wekkermail of door de wekker uit te zetten in het wekkeroverzicht in 'mijn account' (indien je ingelogd bent).

Echte aanbiedingen

Bij Knibble is een aanbieding pas een echte aanbieding als de prijs bij de webshop lager is dan de daarvoor gehanteerde prijs. Daarbij is een aanbieding altijd de laagste prijs op dit moment onder alle bij Knibble aangesloten webshops. Altijd oprecht de beste aanbieding vind je dus op Knibble.

Zo-goed-als-nieuw-producten

Knibble is de eerste vergelijker in Nederland die ook inzicht biedt in het aanbod van refurbished producten en andere zo-goed-als-nieuw-producten. Zo-goed-als-nieuw-producten op Knibble zijn niet nieuw. De conditie van deze producten verschilt per webshop. Dit kunnen retour-gestuurde of outlet producten zijn, maar ook refurbished, renewed en andere tweedehands artikelen. Op Knibble krijgt je ook helder inzicht en vergelijk in de prijzen van deze producten

De vergelijktabel

Twijfel je tussen een paar producten? In de vergelijktabel kun je twee of drie producten op een heel gedetailleerd niveau met elkaar vergelijken. Zo zie je precies op welke punten de producten overeenkomen of verschillen.

Keuzehulp

De keuzehulp vind je onderaan productoverzichtpagina’s op Knibble. In de keuzehulp maakt Knibble met een heldere uitleg je wegwijs in de specificaties, vergelijktools en andere afwegingen die je kunt maken om het voor jou meest ideale product te vinden.

Trustpilot-score

Knibble toont van iedere webshop de Trustpilot-score, indien beschikbaar. Trustpilot maakt online winkelervaringen transparant door reviews van klanten per webwinkel te verzamelen. Deze klantervaringen zijn vertaald in een trustpilotscore van 1 tot en met 10.

De Knibble-score en basisreview

De Knibble-score is de gemiddelde productwaardering. De Knibble-score wordt weergeven in 1 Knibble-nootje, laagste score, tot en met 5 Knibble-nootjes, hoogste score. De score is door Knibble berekend op basis van de waarderingen over dit product van alle aangesloten webshops én reviews van Knibble-gebruikers. De basisreview weergeeft de gemiddelde productwaardering van alle aangesloten webshops. De basisreview is altijd de eerste review die wordt getoond. In de reviews vind je ervaringen van beknibbelaars uitgedrukt in plus- en minpunten van het product, een productscore en beschrijving van de gebruikerservaring.

Productsuggesties

Op elke productpagina toont Knibble vergelijkbare producten. Deze producten komen in grote mate overeen met de prijs en specificaties van het desbetreffende product.

Prijsgrafiek

De prijsgrafiek toont het verloop van de prijzen van het product. Hierbij wordt altijd de laagste prijs van het moment genomen afkomstig van alle bij Knibble aangesloten webshops. De grafiek maakt inzichtelijk hoe en in welke mate de prijs van het product fluctueert. Een sterk wisselende prijs maakt de kans groter dat deze in de toekomst zo veranderd blijft en het dus gunstig kan zijn om op een goed, laaggeprijsd moment het product te kopen.

Favorieten

Elke product kan via het hartje in een favorietenlijst worden geplaatst. Handig om later nog eens te kunnen bekijken. De lijst met favorieten zijn terug te vinden in jouw account.

De informatie op Knibble is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Bekijk onze disclaimer.
Doe mee aan ons klant-onderzoek, en maak kans op een Diner Bon! Er staan 0 producten klaar in de vergelijktabel.