Over Knibble

Knibble is ontstaan vanuit het idee dat vergelijken pas echt van toegevoegde waarde is als het 100% oprecht gebeurt: zonder vervalste aanbiedingen en met helder inzicht in prijsverloop. Dat Knibble, als vergelijkingssite, streeft naar een up-to-date en compleet product- en prijsaanbod ziet Knibble als vanzelfsprekend. Het aanbod presenteert Knibble onafhankelijk en gebruiksvriendelijk.

Knibble is oprecht

100% oprecht, niet perfect

Knibble streeft continu naar 100% betrouwbaarheid. Daarom speurt Knibble doorlopend online om productinformatie en prijzen up-to-date te houden. Knibble toont alleen onvervalste aanbiedingen: aanbiedingen waarbij de prijs daadwerkelijk lager ligt dan de eerder gehanteerde prijs van de webshop. Daarnaast toont Knibble prijzen van andere webshops als deze lager zijn dan de aanbieding. Eerlijk vergelijken is van grote betekenis op Knibble: de vergelijkingsresultaten worden nooit beïnvloed door de (affiliatie-) afspraken met webshops.

Knibble is laagdrempelig

om te bezoeken én bij aan te sluiten

Knibble is geheel gratis voor bezoekers. Wel vraagt Knibble om dagelijks onderhoud. Daarom heeft Knibble met een aantal aangesloten webwinkels affiliatie-afspraken gemaakt. Hierdoor krijgt Knibble van sommige webwinkels een vergoeding als de shop wordt bezocht of wanneer er een aankoop gedaan wordt. Het is voor uiteenlopende webwinkels - groot en klein - erg laagdrempelig om zich aan te sluiten bij Knibble. Door de zeer toegankelijke voorwaarden voor webshops is ons product- en prijsaanbod completer. 

Knibble geeft jou extra inzicht 

een transparante blik op de markt 

Naast inzicht in daadwerkelijke aanbiedingen maakt Knibble van ieder product ook het prijsverloop zichtbaar. Dit biedt jou de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de vaak sterk schommelende prijzen van elektronische producten. Door de Trustpilot score bij elke webshop te tonen maakt Knibble online winkelervaringen transparant. De Trustpilot score is een onafhankelijke waardering van webwinkels, vertaald vanuit ervaringen van gebruikers. Zo weet jij wat voor een klantervaring jij van de shop kunt verwachten. De toetreding tot Knibble is voor ook kleine webshops zeer toegankelijk. Hierdoor is het product- en prijsaanbod op Knibble completer en betrouwbaarder dan van andere vergelijkingssites. Zo komt de allerlaagste prijs naar boven.

Knibble wekt jou

pikt dagelijks de krenten uit de pap

Ook bang een mooie aanbieding of een aanzienlijk lagere prijs van jouw favoriete product te missen? Knibble speurt maar al te graag dagelijks naar de aantrekkelijkste nootjes in het wilde online bos en heeft voor jou een handige beknibbel-wekker. Zet een prijs- of aanbiedingswekker op jouw favoriete elektronicaproduct of merk. Knibble slaat dan alarm als het product, of bijvoorbeeld het merk wasmachine dat jij graag wilt in de aanbieding is, of de prijs het door jou ingestelde budget heeft bereikt. 

Beknibbelen is eerlijk vergelijken

Knibble streeft naar een volledig en betrouwbaar aanbod door productprijzen van alle noemenswaardige webshops te presenteren. Specificaties, prijzen en aanbiedingen zijn voor jou samengebracht op één overzichtelijke vergelijkingswebsite. Knibble werpt voor jou een oprechte blik op producten en prijzen. Dat maakt dat je echt eerlijk kunt vergelijken. En daardoor optimaal kan beknibbelen op elektronica.

Knibble is een initiatief van Internetblik. Internetblik is ook bekend van TVblik - het portaal voor internettelevisie met maandelijks zo’n anderhalf miljoen unieke bezoekers. Internetblik bestaat uit een klein hecht creatief team. Een team dat met de grootste zorg werkt aan het creëren van onderscheidende en vernieuwende webconcepten. Internetblik werkt met een groot netwerk bestaande uit innovatieve en gedreven specialisten. Recentelijk heeft Internetblik een nieuw uitgediept concept ontwikkeld, waarmee de webwinkelbezoeker beter wordt bediend. De uitwerking hiervan heeft medio 2015  geleid tot de lancering van Knibble.

Heb je een tip, vraag, bug of opmerking voor Knibble? Laat het ons weten. 

De informatie op Knibble is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Bekijk onze disclaimer.