Dé electronica vergelijker met producten
Meeste en echte aanbiedingen van webshops
Eerlijk prijsvergelijk van prijzen

Jouw webwinkel op Knibble?


Voordelig en eenvoudig meer verkoopvolume? Sluit uw webwinkel bij Knibble aan!


Via Knibble vinden elektronicaconsumenten hun beste deal. Dat kan ook voor uw webwinkel. Bent u nog niet aangesloten bij Knibble? In tegenstelling tot veel andere (vergelijkings)websites is aanmelden bij Knibble zeer laagdrempelig.

Knibble is de meest betrouwbare vergelijker in elektronicaproducten voor consumenten. Toetreding tot Knibble is voor webwinkels zeer laagdrempelig, waardoor het totale aanbod van Knibble vele malen groter, completer èn betrouwbaarder is dan bij andere (vergelijkings)websites. Dat is wat uw klant vandaag de dag wenst.

Doe mee en profiteer dagelijks van
• een betere online vindbaarheid
• meer bezoekers op uw site
• een toename van verkooptransacties
• een vergroting van uw naamsbekendheid
• een betere concurrentiepositie op de online markt
• de marketingacties van Knibble

Knibble biedt meer
Consumenten kunnen op Knibble producten vergelijken op basis van: specificaties, prijzen, aanbiedingen en reviews. Daarnaast biedt Knibble extra persoonlijke tools, zoals de aanbiedingswekker en de prijswekker waarmee consumenten worden gealarmeerd als er een aanbieding is gevonden of hun beschikbare budget is bereikt. Knibble vergroot het winkelgemak, meer dan een doorsnee vergelijkingssite.

Hoe het werkt
Knibble staat voor eerlijke business en voor een zeer toegankelijke toetreding voor webwinkels. Knibble wil zeker zijn van de integriteit van een webwinkel. Door te letten op bijvoorbeeld een webwinkel keurmerk, waarderingen en reviews via een neutrale partij, of reacties van gebruikers op social media, wordt dit nagegaan. De enige technische vereiste is een up-to-date feed (XML of CSV) met producten en prijzen voorzien van een EAN-nummer. Om voor uiteenlopende webwinkels een zo laagdrempelig mogelijke toetreding te verzorgen heeft Knibble de tarieven opgedeeld in drie eenvoudige boxen. Afhankelijk van uw huidige affiliateprogramma of afspraken met een (vergelijkings)website, wordt u onderverdeeld in eén van de aansluitboxen.

1.

Affiliate box

Gebruik reeds gehanteerd affiliateprogramma

Hanteert uw webwinkel een affiliateprogramma, zelfstandig of via een affiliate netwerk? Dan maakt Knibble graag gebruik van het bestaande programma.
Sluit uw webshop bij ons aan.

*U betaalt geen aansluit- of administratiekosten. Uw toetreding tot Knibble is altijd per direct opzegbaar.
2.

7Cent box

U betaalt een zeer laagdrempelig tarief per klik

Heeft u geen affiliateprogramma en betaalt u momenteel een vergoeding aan een (vergelijkings)websites? Dan betaalt u op Knibble slechts 7 cent per klik*.
Sluit uw webshop bij ons aan.

*Let op: dit is een zeer laag tarief ten opzichte van andere (vergelijkings)websites. Ook betaalt u geen administratie- of aansluitkosten en uw account is per direct opzegbaar
3.

Gratis box

Kosteloos aansluiten op Knibble

Heeft u geen affiliateprogramma en betaalt u geen vergoeding aan andere (vergelijkings)websites? Voor u is de vermelding van uw producten op Knibble helemaal gratis.
Sluit uw webshop bij ons aan.

*U betaalt geen aansluit- of administratiekosten. Uw toetreding tot Knibble is altijd per direct opzegbaar

Dus wilt u meer verkoopvolume? Sluit bij ons aan.

De informatie op Knibble is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Bekijk onze disclaimer.
Doe mee aan ons klant-onderzoek, en maak kans op een Diner Bon! Er staan 0 producten klaar in de vergelijktabel.