Dé electronica vergelijker met producten
Meeste en echte aanbiedingen van webshops
Eerlijk prijsvergelijk van prijzen

Studentenlaptops vergelijken

De laptop, een student kan niet zonder! Het is belangrijk dat jij als student de juiste laptop aanschaft. Laptops zijn een flinke besteding en het zou zonde zijn als jij een onnodig hoge prijs betaalt.

Laptops in alle soorten en maten

Het nieuwe schooljaar nadert. Veel mensen beginnen met studeren of wisselen van opleiding. De laptop is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel in het vervolgonderwijs. De verschillende soorten laptops variëren echter enorm. Het is als student daarom van belang dat je een laptop koopt die aan de gestelde eisen van je studie voldoet.

Op Knibble.nl vergelijken wij het grote aanbod van diverse laptops. Zo kan jij bepalen welke laptop het beste bij jouw studie past en zoeken wij naar de beste bijbehorende laptop deals.

Een passende laptop voor studenten zoeken

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen verlangens van een laptop. Er blijven echter altijd een paar algemene zaken waar iedere student rekening mee mag houden.

Als student ben je vaak onderweg. Een handzame laptop maakt het reizen praktischer. De 2-in-1 laptops zijn op het gebied van reizen echte aanraders. Indien jij gewend bent aan een touchscreen is deze onmisbaar. Word je bedolven onder de verslagen, scripties en essays of verwacht men vakkundige presentaties van jou? Een iets groter schermformaat is dan ongetwijfeld handig. Kijk naar schermen vanaf van 14 of 15 inch.

Wanneer je geen geduld hebt voor trage laptops zoek je naar een laptop met minimaal 4 GB intern geheugen (ook wel RAM genoemd) en een krachtige processor. Een krachtige processor heeft een kloksnelheid van ongeveer 3 GHz (Giga Hertz). De kloksnelheid geeft aan hoeveel bewerkingen een processor per seconde kan uitvoeren. Bij 3 GHz is dat 3 miljard bewerkingen per seconde. Een krachtige processor maakt jouw computer een stuk vlotter, maar kost ook veel energie. De accu van een laptop kan hierdoor eerder leeg raken.

Voor sommige opleidingen gebruik je veel grafische programma’s zoals Photoshop of een tekenprogramma. Kijk dan naar een intern geheugen van 8 of 16 GB. Tot slot is een SSD-opslag de ideale toevoeging aan elke studentenlaptop. SSD is namelijk tot wel 15 keer sneller dan een reguliere harde schijf en verbruikt bovendien minder energie.

Laptop specificaties vergelijken

Heb je een laptop gevonden met de specificaties die jij nodig hebt? Vergeet niet zelf te vergelijken! Vele merken maken laptops met de specificaties die jij nodig hebt. De laptops verschillen vaak dan niet zo sterk van elkaar, maar in prijs loopt het verschil nog weleens behoorlijk op.

Laptops kunnen op de door jouw gewenste specificaties en prijs gefilterd worden. Je krijgt vervolgens een overzicht met alle laptops die van deze specificaties voorzien zijn. Op deze manier ontdek je welke laptop voor jou het meest voordelige koopje is.

Beknibbel-wekker zoekt mee naar goedkope deal

Heb jij een studentenbudget? Een goede aanbieding is dan van cruciaal belang. Daarom is het genoodzaakt dat jij geen gouden deals over het hoofd ziet. Knibble houdt jou met een wekker graag op de hoogte van de beste deals, zodat jij zeker weet dat je geen aanbiedingen misloopt. Kan je bijvoorbeeld een laptop niet uit jouw hoofd zetten terwijl deze helemaal niet in de aanbieding is? Zet de aanbiedings- of prijswekker! Dit handige hulpmiddel geeft je een seintje wanneer het door jou aangegeven product in de aanbieding of in prijs verlaagd is. Knibble helpt jou zo met alle plezier aan een goedkope laptop.

Overzicht alle studentenlaptop aanbiedingen

Laptop aanbiedingen

De informatie op Knibble is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Bekijk onze disclaimer.
Doe mee aan ons klant-onderzoek, en maak kans op een Diner Bon! Er staan 0 producten klaar in de vergelijktabel.