Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging kopen?

Iedere persoonlijke verzorging aanbieding vind je op Knibble!

Voordelig een product in de categorie persoonlijke verzorging kopen? Kijk eerst op Knibble. Knibble speurt voor jou naar goedkoopste producten en de mooiste aanbiedingen in de categorie persoonlijke verzorging. Dagelijks werkt Knibble de producten en prijzen met de goedkoopste aanbiedingen van de voornaamste online aanbieders, zoals de uitzonderlijk goedkope aanbieding van Mediamarkt: een Oral-B PRO 2500 voor maar € 44,99! Knibble geeft jou een compleet en betrouwbaar overzicht van alle producten in de categorie persoonlijke verzorging, zoals de exclusieve Sunshower Deluxe voor € 3.100,00 tot de goedkoopste König Digitale voor maar € 2,99.

Persoonlijke verzorging

Populaire aanbiedingen kopen

10%
€ 139,-
125,10
bij Blokker
10%
€ 169,-
152,10
bij Blokker
10%
€ 134,-
120,60
bij Blokker

Reviews

JB
Braun 9296CC
Geweldig, krachtig apparaat. Zowel droog als onder de douche te gebruiken. Of je nu een baard van een dag hebt of van drie dagen, deze Braun scheert je gezicht moeiteloos glad. Ik heb een zeer zware baardgroei en had regelmatig ingegroeide haartjes, maar met dit apparaat, lijkt dit voorgoed…
- JBridges
De informatie op Knibble is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Bekijk onze disclaimer.
Er staan 0 producten klaar in de vergelijktabel.