Dé electronica vergelijker met 90084 producten
Meeste en echte aanbiedingen van 178 webshops
Eerlijk prijsvergelijk van 577325 prijzen
Telefoon

Telefoon kopen?

Iedere telefoon aanbieding vind je op Knibble!

Voordelig een product in de categorie telefoon kopen? Kijk eerst op Knibble. Knibble speurt voor jou naar zeer betaalbare producten en de mooiste aanbiedingen in de categorie telefoon. Knibble geeft jou een compleet en betrouwbaar overzicht van alle producten in de categorie telefoon, zoals de zeer exclusieve Goal Zero Yeti 1250 Solar Generator 1200Wh voor € 1.899,00 tot de zeer betaalbare GP Batteries Portable 511A 1800 mAh voor maar € 5,95. Dagelijks werkt Knibble de producten en prijzen met de zeer betaalbare aanbiedingen van vrijwel alle online winkels, zoals de knal-actie van Wehkamp: een Samsung Gear Sport voor maar € 259,00!

Telefoon

Dé beste Aanbiedingen van de dag

Iedere dag verzamelt Knibble de beste elektronica aanbiedingen van meer dan 170 webshops. Echte aanbiedingen met uniek hoge kortingen van de populairste elektronicaproducten. Mis ze niet; bekijk alle aanbiedingen van vandaag.
3%
€ 29,95
29,-
bij Mediamarkt
9%
€ 56,90
52,03
bij DectDirect.nl
11%
€ 704,19
626,53
bij Artencraft.nl
14%
€ 170,-
146,-
bij Mobiel.nl

De laatste Productreviews

Reviews dienen als een handig hulpmiddel bij de zoektocht naar een nieuw elektronicaproduct. Soms is alleen het vergelijken van specificaties en prijzen simpelweg niet genoeg. Gebruikerservaringen van andere klanten kunnen jou dan inzichten brengen die een webshop niet geven. Benieuwd hoe onze klanten het wijde assortiment aan elektronicaproducten ervaren? Lees de laatste productreviews.
KO
TP-Link Neffos X1 cloudy grijs
goede en mooie tfn maar geen Nederlandse taal instelling, terwijl er zat andere talen zijn
- kokkie
WE
Pebble Time Steel
Pebble is failiet dus geen garantie meer op de Pebble horloges. Schandalig dat er nog zoveel voor gevraagd wordt! De laatste prijs voor dit horloge (Pebble Time Steel) was €186 dus €245 slaat…
- Webrabbit
CH
Motorola Lenovo K5 grijs
Veel smartphone voor het geld dat je betaald
- Chantal
De informatie op Knibble is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Bekijk onze disclaimer.
Doe mee aan ons klant-onderzoek, en maak kans op een Diner Bon! Er staan 0 producten klaar in de vergelijktabel.