Schotelantenne kopen

Schotelantenne kopen?

De beste schotelantenne aanbieding vind je op Knibble!

De beste schotelantenne voordelig kopen? Koop jouw nieuwe satellietschotel via Knibble! Knibble heeft het grootste aanbod schotelantennes helder voor jou bijeengebracht. Van de populairste schotelantennes, bijvoorbeeld de Selfsat H30D verkrijgbaar voor slechts € 69,00, tot de zeer voordelige schotelantennes, zoals de Triax TDS64S 64cm Staal 64 cm MASTB -LNB Donkergrijs nu te koop voor maar € 23,90. Met gebruiksvriendelijke filters vind je vlug en gemakkelijk de satellietschotel die voor jou het meest geschikt is. Op Knibble kun je alle schotelantennes vergelijken op basis van technische specificaties en gebruikservaringen.

Ga op zoek naar het model dat het beste overeenstemt met jouw gebruikssituatie. De laagste prijzen heeft Knibble voor jou bijeengebracht.

Per satellietschotel zijn de prijzen verzameld van alle populaire aanbieders. Knibble heeft een zeer scherpe neus voor de beste prijzen. En Knibble maakt het vaak wisselvallige prijsverloop per satellietschotel helder. De beste schotelantenne deal vind je op Knibble! Profiteer ook van Knibble’s zeer goede neus voor lage prijzen en aanbiedingen.

Schotelantenne aanbieding

Wil je bericht ontvangen als een schotelantenne in de aanbieding komt?
31%
€ 128,69
89,-
bij Bol.com
Bekijk aanbieding
5%
€ 62,99
59,99
bij Conrad
Bekijk aanbieding
24%
€ 323,39
246,32
bij Bol.com
Bekijk aanbieding
6%
€ 159,-
149,-
bij Conrad
Bekijk aanbieding
8%
€ 53,48
49,37
bij Artencraft.nl
Bekijk aanbieding

Schotelantennes vergelijken

Prijs

Merken

Soort decoder

  • (4)

Geschikt voor

  • (8)
  • (5)

Waardering

  • (10)
  • (3)
  • (1)
  • (0)
  • (0)
Bekijk resultaten
Wil je bericht ontvangen als een schotelantenne in de aanbieding komt?
De informatie op Knibble is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Bekijk onze disclaimer.
Er staan 0 producten klaar in de vergelijktabel.