Wil je een nieuwe inbouwoven kopen? Eentje die je niet hard hoeft schoon te schrobben?? Welke ook nog eens lekker snel kookt? Dan is deze AEG BPE742220B oven wellicht de juiste keuze!
De AEG BPE742220B inbouwoven met een hoogte van 58,5 centimeter hoog geeft jouw keuken een mooie uitstraling. Met een inhoud van 71 liter, is hij perfect voor het bereiden van grotere gerecht. Dit apparaat onderscheidt zich door zijn krachtige vermogen van 3.500 watt en zijn hoge maximale temperatuur van 300 graden. Deze combinatie maakt het mogelijk om snel te koken en bakken. Met de ontdooifunctie kun je bevroren voedsel veilig ontdooien, terwijl de smaak en voedingsstoffen behouden blijven voor een heerlijke gerecht. Deze oven beschikt over een heteluchtfunctie met een vermogen van 2.000 watt. Hierdoor wordt jouw gerecht gelijkmatig verwarmd voor een heerlijke gerecht. De AEG BPE742220B oven maakt gebruik van een pyrolyse reinigingssysteem, waarmee je de binnenruimte moeiteloos kunt reinigen. Door de hoge temperaturen worden vuil en vet omgezet in as. De binnenruimte van de oven is van roestvrijstaal, dit materiaal kan goed tegen hoge temperaturen en is daarom uitermate geschikt voor een oven. Omdat dit apparaat geen gewichtssensor heeft, is het belangrijk om je ingrediënten zelf af te wegen voordat je een programma selecteert. Voordat je deze oven in je keuken plaatst, is het handig om te weten dat het scharnier aan de onderkant zit. Zo kun je de oven optimaal neerzetten voor gemakkelijke toegang.
Wil je deze zwarte oven van AEG met pyrolyse reinigingssysteem direct in jouw keuken hebben? Koop dan nu deze AEG BPE742220B oven voor enkel 899,00 euro!
De AEG BPE742220B is nu 899,00 euro. De laagste prijs ooit voor deze oven was 697,00. Bekijk het prijsverloop in de prijsgrafiek. Wil je de BPE742220B kopen voor een voordeligere prijs? Zet dan een beknibbel-wekker!
De AEG BPE742220B heeft een inhoud van 71 liter en is voorzien van een vermogen van 3.500 watt.
Een inbouwoven verwerk je sierlijk in het interieur.
Pyrolyse gebruikt hoge temperaturen om vuil tot as te reduceren.