Dé electronica vergelijker met producten
Meeste en echte aanbiedingen van webshops
Eerlijk prijsvergelijk van prijzen

Knibble Nieuws

Knibble introduceert refurbished vergelijken

4-5-2017

Naast het scherp vergelijk van nieuw prijzen komt Knibble in mei 2017 met inzicht bieden in zo-goed-als-nieuw producten. Knibble zag dat steeds meer elektronica webwinkels ook renewed, refurbished, outlet en andere zo-goed-als-nieuw producten aanbieden. Deze implementatie onderschrijft de visie van Knibble en biedt dan ook een heldere blik op prijzen in de snelgroeiende zo-goed-als-nieuw markt, zodat consumenten een betere aankoopoverweging kunnen maken.

Zo-goed-als-nieuw producten hebben een aantal pluspunten. Refurbished en renewed producten kunnen een goedkoop en duurzaam alternatief zijn voor nieuwe producten. De productie van laptops, smartphones en andere gadgets zorgt voor een milieutechnisch zware aanslag op onze wereld. Denk aan de benodigde mijnbouw naar schaarse delfstoffen, het ontstaan van gevaarlijk afval, en de uitstoot van broeikassen. Door slim hergebruik van materiaal zijn refurbished producten minder milieubelastend en lager in prijs.

Outlet artikelen bestaan uit restpartijen, maar ook teruggestuurde of licht beschadigde producten, omdat de verpakking open is geweest. Dit laatste komt steeds vaker voor door de snel groeiend online aankoopmarkt en grote hoeveelheid geretourneerde producten. Op Knibble vindt je de zo-goed-als-nieuw prijzen helder weergegeven onder de prijzen en aanbiedingen per product. De TrustPilot score maakt daarbij de webshopervaringen van gebruikers inzichtelijk.

Nieuw: vergelijktabel & kleur op Knibble

6-4-2017

Vandaag is Knibble uitgebreid met prachtige nieuwe functies. Op veler verzoek kun je nu heel gemakkelijk minimaal twee producten overzichtelijk met elkaar vergelijken in de vergelijktabel. Deze handige vergelijktabel maakt het mogelijk specificaties van twee tot acht producten overzichtelijk met elkaar te vergelijken. De vergelijktabel vind je via 'vergelijken' op elk pagina met producten.

Naast de nieuwe vergelijktabel is er nu ook meer kleur te vinden op Knibble. De filters zijn uitgebreid met de specificatie kleur. Zo kun je nu gemakkelijk de roze smartphones, rode keukenmachines en blauwe koelkasten eruit filteren. En is vergelijken nog eenvoudiger en leuker.

Knibble werkt continu aan het kwalitatief verbeteren van het aanbod. Heb je suggesties, tips, vragen of bijzonderheden? Stuur ons een bericht, want dat vinden we leuk en interessant.

Nu ook beknibbelen op instrumenten en DJ-apparatuur

1-12-2016

Vanaf heden zijn instrumenten en DJ-apparatuur toegevoegd aan het product- en prijsaanbod op Knibble. Van keyboards tot basgitaarversterkers en van DJ-mixers tot samplers zijn nu gemakkelijk te vergelijken. Neem eens een kijkje bij alle populaire DJ-apparatuur aanbiedingen (eerlijke prijzen!) of de nieuwste instrumenten.

Wil je graag beknibbelen op een product en mis je deze nog op Knibble? Schroom niet om het ons te laten weten.

Eén jaar vol mijlpalen voor Knibble!

29-9-2016

Knibble is vandaag jarig en kijkt terug op een jaar vol mijlpalen. Knibble vindt dat vergelijken anders kan, anders moet. Precies een jaar geleden ging daarom dit oprechte webconcept online. Een jaar vol nieuwe webshops toetredingen, nieuwe tools, nieuwe productcategorieën, veel nieuwe beknibbelaars en een alsmaar scherper en groter product-, specificatie- en prijsaanbod. Bekijk alle mijlpalen van 1 jaar Knibble. Op naar de volgende! 

Mijlpalen één jaar Knibble 
(Klik op de infographic om te vergroten!)

Licht op Knibble!

16-8-2016

Knibble is een nieuwe categorie rijker: lampen en verlichting. Denk aan LED lampen, spaarlampen, TL-lampen. Maarbeknibbel ook op jouw nieuwe wand-, staande, nacht- of hanglamp. Ook de best geprijsde buitenverlichting ontbreekt niet op Knibble.

Dus voordelig lampen of verlichting kopen voor in je nieuwe, opgeknapte of oude tuin, huis, badkamer, garage, bedrijf enzovoort? Beknibbel voor aankoop!

Knibble deelnemer Accenture Innovations Award 2016

4-5-2016

De meest innovatieve Nederlandse concepten maken in 2016 kans op de Accenture Innovations Award. En Knibble is deelnemer!

In de categorieën ‘Internet of me’ en ‘Seamless Shopping’ doet Knibble mee in de strijd om de award voor de beste innovaties in ons land. Tot oktober maakt Knibble ook kans om elke twee weken publiekswinnaar te worden door de meeste stemmen te verzamelen.

Enthousiast over het nieuwebeknibbelen? Breng je stem uit op Knibble!

Uitbreiding functionaliteiten: beknibbelsuggesties

26-2-2016

Knibble’s streven om jou als gebruiker van steeds meer handige beknibbel-functionaliteit te voorzien is weer een stukje verwezenlijkt. Knibble schotelt jou nu bij elk product vergelijkbare productsuggesties voor. De best passende producten zijn samengesteld op basis van specificaties, prijs en merk. Met als voordelig gevolg: producten die in grote mate op elkaar lijken zijn sneller en gemakkelijker te bekijken en vergelijken.

Met grote zorg werkt Knibble aan de samenstelling van deze suggesties. Natuurlijk wensen wij dat de alternatieven zo perfect mogelijk aansluiten op de verwachtingen van onze bezoekers. Wij staan dan ook erg open voor reacties van onze gebruikers.

Schroom niet om jouw tip, bug of reactie te geven

Beknibbel op systeem- en instantcamera's

12-2-2016

Om jullie een extra hart onder de riem te steken in deze gure tijden kun je nu beknibbelen op systeem- en instant camera’s, om alvast te oefenen. Straks maak jij tijdens jouw vakanties, festivals en andere tripjes de mooiste foto’s of supersnelle polaroidfoto’s!

Systeemcamera's - ook wel hybride camera's - zijn compacte, lichte camera's met verwisselbare lens. Vind je een spiegelreflex een brug te ver en wil je toch prachtig scherpe foto's maken? Dan is een systeemcamera iets voor jou! Met de instant camera heb je direct - na even wapperen - een tastbare herinnering in handen. Naast het bekende Polaroid, maakt Fuijfilms ook goede camera's voor sfeervolle analoge foto's.

Knibble heeft voor jou een groot aanbod verzameld: 54 instant camera's en 272 systeemcamera's afkomstig van zo'n 32 verschillende shops. Neem snel een kijkje:
Systeemcamera
Instant camera

Nieuw op Knibble: stoomreinigers

22-1-2016

Stoomreinigers hebben ongelooflijk veel mogelijkheden als het op schoonmaken aankomt. Knibble heeft hard gespeurd en van maar liefst 255 producten de prijzen bij 30 verschillende webshops verzameld.

Vanaf nu kun je dus beknibbelen op deze handige reinigers!

Knusse Kerst van Knibble

23-12-2015

Ook Knibble is in winterse (kerst)sferen en zijn verzameldrang is op z'n top! Bekijk alle mooie aanbiedingen voor onder de kerstboom.

Nu ook beknibbelen op elektronisch speelgoed

24-11-2015

Op Knibble vind je nu ook de mooiste modellen, beste koopjes en meer in de categorie drones, bestuurbare auto's en helikoptersKnibble heeft een speciale neus voor scherpe aanbiedingen en lage prijzen. Bekijk bijvoorbeeld prijsverlagingen van drones tot wel 40%. Of zet een wekker en je krijgt van Knibble een seintje bij een scherpe aanbieding of prijsverlaging. Dat is leuk en eenvoudig decemberaankopen doen! 

Het drone, bestuurbare auto en helikopter aanbod zal aankomende maanden alsmaar uitgebreid worden door de aansluiting van nieuwe shops.

Knibble is online!

29-9-2015

Vanaf vandaag kun jij eerlijk en oprecht jouw favoriete elektronica vergelijken op onze gebruiksvriendelijke, onafhankelijke website. Knibble biedt jou inzicht in prijzen en aanbiedingen. En de mogelijkheid om een wekker te zetten op het door jou gewilde product, zodat je de laagste prijs nooit meer mist.

We werken constant met grote inzet aan Knibble. En we staan zeer open voor reacties, suggesties, tips, bugs en ideeën van onze gebruikers. Help jij ons Knibble verbeteren?
Laat jouw bericht achter!

De informatie op Knibble is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, ondanks deze zorg is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Bekijk onze disclaimer.
Doe mee aan ons klant-onderzoek, en maak kans op een Diner Bon! Er staan 0 producten klaar in de vergelijktabel.